Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Víztározók képes leírás - Öntöző rendszer.tlap.hu
részletek »

Víztározók - Öntöző rendszer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ontozorendszer.tlap.hu » Víztározók
Keresés
Találatok száma - 8 db
AquaPorta Webáruház

AquaPorta Webáruház

Az AquaPorta Webáruházban megtalálható minden olyan berendezés és azok alkatrésze, ami vizet gyűjt, tárol, vezet, legyen az esővíz, szennyvíz vagy ivóvíz. Online ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában ügyfeleink szolgálatában áll a hét minden napján. Nálunk megtalálja a szükséges hozzávalókat, ha automataöntöző rendszert, kerti tavat, fürdő medencét, esővíz kezelő rendszert, teraszhűtést szeretne. Vásárolhat nálunk műanyag vízóra aknákat és műanyag tartályokat széles méret választékban. Jól képzett szakemberek közreműködésével tervezéssel is segítjük elképzelései megvalósítását. Együttműködő partnereink kiváló minőségben elvégzik a kivitelezési munkákat is. Mindent egy helyen kényelmesen elintézhet, ha az AquaPorta Webáruház szolgáltatásait veszi igénybe, és a minőséget is garantáljuk. Látogassa sűrűn áruházunkat, mert a folyamatosan bővülő termék palettánk lehetőséget teremt, vevőink igényeinek megfelelően a legjobb megoldás megvalósítására.

Esővízgyűjtő tartály

Esővízgyűjtő tartály

Egyedi méretben készítünk már meglévő vagy épülő ciszternákba és emésztőkbe helyezhető esővízgyűjtő tartályokat. Rugalmasan méretezhető esővízgyűjtő tartályainkra 10 év garanciát vállalunk (élettartamuk ennél jóval hosszabb, 15-20 év). Tartályainkkal az esővízgyűjtő rendszer költségei és megtérülési ideje közel a felére csökkenthető! Az összegyűjtött esővíz nem csak locsolásra, kerti tó feltöltésre vagy autómosásra alkalmas. Megfelelően kiépített rendszerrel a WC-öblítéshez és mosáshoz használt ivóvíz is megspórolható. Ez akár 50%-os ivóvíz megtakarítást jelenthet, mely nem csak költségeit csökkenti, de környezetét is kíméli.

Műanyag esővízgyűjtő tartályok

Műanyag esővízgyűjtő tartályok

A HD-Rotatech Kft. 7 éve foglalkozik rotációs műanyagtechnológiával. Termékeink legnagyobb része nagyméretű műanyag tartály, melyek tökéletesek esővíz, ivóvíz, tűzivíz gyűjtésére, de azok szállítására is. Kínálatunkban szerepelnek föld fölé és föld alá helyezhető tartályok, így mászható és nem mászható vízóraaknák is, de vannak mezőgazdasági és forgalomtechnikai termékeink, valamint öltözőszekrényünk is. Esővízgyűjtési ötleteket, telepítési tanácsadást nyújtunk a nálunk vásárolók számára, szükség esetén személyesen helyezzük föld alá a megrendelt terméket. Beépítési útmutatót minden esetben mellékelünk. Termékeink magyar áruk, melyek 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készültek.

Summa-Trade

Summa-Trade

A GRAF-nak több mint 40 éves tapasztalata van a nagyméretű és különleges célra szánt műanyag termékek gyártásában. A GRAF piacvezető az esővíz gyűjtésére alkalmas műanyag tartályok gyártói között Németországban. A GRAF termékválasztéka nagy, így szinte minden igényre találhat megfelelő csapadékvíz-hasznosító berendezést.

Turbosider-gyűjtő tartály

Turbosider-gyűjtő tartály

A klímaváltozások és a földterület megállíthatatlan használatba vétele, az áru- és személyszállításnak köszönhető forgalom növekedés az okai számos hidrogeológiai problémának. A szélsőséges időjárási jelenségek okozta víz fékezhetetlen tevékenységét a természetes vízfolyások, illetve a kialakított mesterséges hálózatok már nem tudják lekezelni.

Hirdetés
Türk-Műanyag

Türk-Műanyag

Cégünk főként konfekcionált műanyag termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket üzemünkben magas technológiai követelményeknek megfelelően korszerű gépekkel, DVS ajánlásai szerint készítjük.

Umvelt-Tartályok

Umvelt-Tartályok

Ha Ön úgy dönt, hogy nem hagyja kárba veszni a csapadékvizet, vagy szüksége van egy ivóvíz-, tüzivíz-, szennyvíztározóra, erre is kínálunk megoldást. Nagy sűrűségű polietilén tartályaink alkalmasak ivóvíz, csapadékvíz és szennyvíz tározására is. A törvényi előírásoknak megfelelően, anyaguk nem mérgező. Speciális technológiával készülnek, ellenállóak különböző vegyi anyagoknak, hőingadozásnak (-60˚C + 80 ˚C) a víz hatásainak, algásodásnak, UV sugárzásnak.

ZeroEnergy

ZeroEnergy

ZERO ENERGY HOUSE Vízgyűjtő műanyag tartályok Betonozást nem igényelnek Alapanyag:A polipropilén (PP) jó keménységű, merevségű és szilárdságú alacsony hőmérsékleten is. Felhasználási terület: · esővíz gyűjtésére · Szennyvíz gyűjtésére · Tüzivíz gyűjtésére · Locsolóvíz gyűjtésére

Tuti menü